Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Regel snel, simpel en veilig een reisvisum via CIBTvisas

Een reisvisum regelen. Snel, simpel en veilig. En met korting.

Het aanvragen van een visum kan tijdrovend zijn. Zeker voor wie veel reist. CIBTvisas neemt u deze zorg uit handen. Dankzij het internationale netwerk kunnen visumaanvragen snel worden verwerkt. Voor meer dan 200 landen en soms zelfs binnen één werkdag. Met uw Deutsche Bank Corporate Card krijgt u tot 10% korting op de bemiddelingskosten van CIBTvisas.


De voordelen van van CIBTvisas:

  • ​Snelst mogelijke service.
  • Uitgebreide dienstverlening voor meer dan 200 landen.
  • Toegang tot de unieke database met visuminformatie.
  • ​Experts op het gebied van visa en legalisaties behandelen uw aanvraag.
  • ​Realtime inzicht in de status van uw aanvraag.


De exclusieve aanbieding van CIBTvisas voor Deutsche Bank Corporate Card-houder

Betaal uw visumaanvraag met uw Deutsche Bank Corporate Card en ontvang tot 10% korting op de standaard bemiddelingskosten. Een compleet overzicht van tarieven vindt u hier.
Disclaimer

Zakelijke Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen bij CIBTvisas gebruikmaken van diensten op het gebied van reisvisa, legalisaties en andere reisdocumenten. CIBTvisas is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van CIBTvisas, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en CIBTvisas. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met CIBTvisas lijdt.

naar overzicht aanbiedingen