Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Reis in stijl met koffers en tassen van Travelbags.

Nu tijdelijk met 15% korting.

Als ICS Card-houder krijgt u nu tijdelijk 15% korting op het volledige assortiment koffers, tassen en overige reisartikelen van Travelbags.nl. Bestel vóór 31 januari 2018, betaal met uw Card en profiteer van deze aanbieding.


Van reiskoffers tot tassen voor elke reis, de voordelen van Travelbags.nl

  • ​Grootste online winkel op het gebied van koffers, tassen en overige reisartikelen
  • Ruim en gevarieerd aanbod met meer dan 10.000 producten
  • ​Topmerken als Rimowa, Samsonite, Tumi, Castelijn&Beerens, Michael Kors en Senz
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
  • Geen verzendkosten

Speciale aanbieding voor ICS Card-houders

Betaal met uw Card en ontvangt 15% korting op het uitgebreide assortiment van Travelbags.nl. Ruilen of retourneren is kosteloos. Deze aanbieding is wegens succes verlengd en geldig tot 31 januari 2018.

Hoe werkt het?

Gebruikmaken van deze aanbieding is eenvoudig: log in op de Mijn ICS Business omgeving om de kortingscode te krijgen, vul deze kortingscode in bij 'kortingscode' in het betaalscherm. Betaal met uw ICS creditcard en de korting wordt automatisch berekend.

U ziet de code als u via onderstaande link inlogt op Mijn ICS Business.Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Travelbags.nl. Travelbags.nl is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Travelbags.nl, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Travelbags.nl. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Travelbags.nl lijdt. ICS garandeert niet dat Travelbags.nl voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.

naar overzicht aanbiedingen