Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Ontdek Uber.
Nu tot € 20,- korting op de eerste rit.

Ontdek Uber.
Nu tot € 20,- korting op de eerste rit.

Als Deutsche Bank Corporate Card-houder kunt u nu comfortabel en voordelig van A naar B. Met de gratis Uber app vindt u in de Randstad snel en gemakkelijk een beschikbare auto met chauffeur. En als Deutsche Bank Corporate Card-houder krijgt u nu € 20,- korting op de eerste rit bij Uber in Nederland.


De voordelen van Uber met uw Deutsche Bank Corporate Card:

  • ​Snel en comfortabel vervoer, tot de helft goedkoper dan een taxi
  • Met Uber heeft u korte wachttijden en bent u heel flexibel. Het is tenslotte vaak moeilijk vooraf te voorspellen hoe lang uw afspraak of vergadering duurt. U heeft geen contant geld meer nodig, want het betalen gaat volledig automatisch via de app.
  • U hoeft niet meer op zoek hoeven naar schaarse en dure parkeerplaatsen en u bent altijd op tijd op uw afspraak.


Zo werkt de Uber actie

  • Download de gratis Uber app. De Uber App is beschikbaar op iPhone, iPad en Android en is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Heeft u een andere telefoon? Ga dan naar m.uber.com.
  • Meld u aan met de promotiecode ICSNL en koppel uw zakelijke ICS creditcard aan de Uber app. U heeft dan geen contant geld nodig en betaalt eenvoudig, veilig en snel met uw ICS creditcard.
  • Bestel een Uber in de buurt en kies uw ophaallocatie. Binnen enkele minuten arriveert uw chauffeur.
  • Uw eerste Uber rit in Nederland is gratis tot € 20,-. Is de totale ritprijs hoger dan € 20,-? Dan wordt het resterende bedrag automatisch op uw Deutsche Bank Corporate Card belast. Is de eerste ritprijs lager dan € 20,-, dan vervalt het tegoed. De korting geldt op de reguliere ritprijs.
  • Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2017 en geldt alleen voor nieuwe Uber gebruikers.
  • De aanbieding geldt alleen bij gebruikmaking van de promotiecode en betaling met uw Deutsche Bank Corporate Card.

Disclaimer

Card-houders van International Card Services BV (ICS) kunnen met korting gebruikmaken van de dienstverlening van Uber. Uber is een derde partij die geen onderdeel is van ICS. Indien u besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Uber, komt er een overeenkomst tot stand tussen u en Uber. ICS is geen partij bij deze overeenkomst en is evenmin aansprakelijk voor de inhoud of nakoming van deze overeenkomst. ICS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die u in verband met de overeenkomst met Uber lijdt. ICS garandeert niet dat Uber voor deze dienstverlening goedkoper is dan andere dienstverleners.

naar overzicht aanbiedingen