Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Controle en inzicht

De Deutsche Bank Corporate Card Corporate biedt uitgebreide mogelijkheden om controle te houden over de uitgaven van medewerkers. Middels analyses, rapportages en een koppeling met uw boekhoudpakket houdt u deze controle en verkrijgt u diepgaand inzicht in de bedrijfsuitgaven.

Direct aanvragen

Bedrijfsuitgaven onder controle

Grondige analyses

Met de online dienst Smart Data kunnen alle transacties geanalyseerd worden naar afdeling, unit, onderneming, kostenplaats of projectnummer. Ook is het eenvoudig om een analyse te maken zodat u inzicht krijgt in de uitgaven per leverancier.

Rapportages

Binnen Smart Data is het mogelijk om terugkerende rapportage in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld op totaalniveau of van een dochteronderneming.

Koppeling met boekhouding

De transacties die plaatsvinden over de Cards kunt u via Smart Data ontsluiten naar uw boekhoudpakket. Dat kan handmatig middels een export of middels een directe koppeling tussen Smart Data en het boekhoudpakket. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden voor een koppeling.

Andere voordelen van Deutsche Bank Corporate Card

Wereldwijd betaalgemak

Met de Deutsche Bank Corporate Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Deutsche Bank is het zo gedaan.

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.