Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Klantenservice Deutsche Bank Corporate Card

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Ik heb een vraag

Hoe kan ik Mijn ICS Business activeren?
U kunt Mijn ICS Business activeren als Card-houder of als contactpersoon. U kunt hier Mijn ICS Business activeren en uw keuze maken.
Hoe werkt de Aankoopverzekering?
Vrijwel alle producten die u betaalt met uw creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging*.

* Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Wat is de limiet van geldopnames bij de geldautomaat?
U kunt met de Deutsche Bank Corporate Card standaard € 3.000,- per dag opnemen. Het kan zijn dat uw bedrijf een ander limiet heeft afgesproken, informeer hiernaar bij uw contactpersoon.

Wat kan ik eenvoudig zelf regelen?

Een Extra Card aanvragen

Aanvragen Extra Card

Verklaring betwiste transactie invullen

Verklaring betwiste transactie

Limiet wijzigen

Wijzigen bestedingslimiet Card-houder

Wijzigen bedrijfslimiet


Inloggen

U kunt online uw zaken regelen. U kunt inloggen voor: Uw online rekeningoverzicht in Mijn ICS Business Smart Data
Uw online aankopen zijn extra beveiligd via 3D Secure (voor Mastercard bekend als Mastercard SecureCode). U kunt tijdens een online betaling een 3D Secure wachtwoord aanmaken of deze wijzigen.


Mijn vraag staat er niet bij

Stel hier uw vraag en krijg binnen 3 werkdagen antwoord van een ICS-medewerker.

Direct contact opnemen met ICS

Bellen met de Business Card Servicedesk

Ma t/m vrij van 8-21 uur, za van 9-17 uur
Deutsche Bank Corporate +31 (20) 6 600 028

Uw creditcard gestolen of verloren?
24/7 contact Verlies & Diefstal +31 (0) 20 - 6 600 611 businesscards@icscards.nl

Actueel

Wijziging Algemene Voorwaarden per 1 juli 2018

Per 1 juli 2018 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de Deutsche Bank Corporate Card. U kunt de nieuwe Algemene Voorwaarden alvast bekijken en zien wat er precies voor u verandert.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

- Wij vragen u om veranderingen in de contactgegevens van uw bedrijf, de contactpersoon of kaarthouders, en overige wijzigingen die relevant zijn voor de overeenkomst, aan ons door te geven. Voorbeelden zijn: een andere rechtsvorm van uw bedrijf, verandering van tekenbevoegden of contactpersonen, of verandering van uiteindelijk gerechtigden (UBO’s). U kunt alle wijzigingsformulieren vinden op dbcorporatecard.nl/klantenservice/. - Wij vragen u om veranderingen in de financiële situatie van uw bedrijf direct aan ICS door te geven. Het gaat hier bijvoorbeeld om omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat u ICS niet kunt betalen, zoals een verslechterde financiële situatie. Wij worden hier graag tijdig over geïnformeerd, zodat wij met u kunnen bespreken wat dit betekent voor onze dienstverlening aan uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij u op ons initiatief vragen om informatie te verstrekken over de financiële situatie van uw bedrijf.

Heeft u vragen over de nieuwe Algemene Voorwaarden?

Neem dan per e-mail contact met ons op via businesscards@icscards.nl. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 020 - 6 600 666. Onze medewerkers helpen u graag verder. Als u het niet eens bent met de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden, dan kunt u uw zakelijke creditcard van ICS opzeggen. Dat kan door een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl, of via het hiervoor genoemde telefoonnummer. Let op: alleen personen die bij ons als administratief contactpersoon of als tekenbevoegd bekend zijn, kunnen opzeggen.

 

Ons Privacy Statement is vernieuwd

In het Privacy Statement staat beschreven hoe ICS omgaat met uw persoonsgegevens. Eind mei 2018 is deze privacyverklaring vernieuwd. Dit was noodzakelijk, omdat de nieuwe Europese privacywet specifieke eisen stelt aan de inhoud hiervan.

Nieuwe onderwerpen

Het Privacy Statement is uitgebreid. Nieuwe onderwerpen uit de Europese wetgeving zoals ‘dataportabiliteit’ worden toegelicht en ook gewijzigde begrippen zoals ‘toestemming’ en ‘profilering’ komen aan de orde.

Als kaarthouder hoeft u niets met de privacyverklaring te doen. Wanneer u de verklaring doorneemt, bent u goed geïnformeerd over wat ICS met uw persoonsgegevens doet.
Bekijk de Privacy Statement.

 

Creditrenteverlaging per 15 oktober 2017

Per 15 oktober wordt de creditrente die van toepassing is op de Deutsche Bank Corporate Cards creditcards gewijzigd van 0,5% naar 0,2% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden per 1 april 2017

Per 1 april 2017 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de Deutsche Bank Corporate Card. U kunt de nieuwe Algemene Voorwaarden alvast bekijken en nagaan wat er precies voor u verandert.

De belangrijkste wijzigingen
- Bent u uw zakelijke creditcard verloren of is deze beschadigd? Voor een vervangende Card na verlies of beschadiging worden voortaan kosten in rekening gebracht, tenzij het verlies of de beschadiging niet aan u of uw organisatie kan worden verweten. De kosten voor een vervangende Card bedragen € 7,50.
- Bij een positief saldo boven de € 500,- vergoeden wij nu creditrente. Een toekomstige wijziging van het creditrentetarief kan betekenen dat het tarief naar 0% gaat. In dat geval vergoeden we dus geen creditrente meer. U wordt vooraf geïnformeerd wat voor u van toepassing is.

Gaat u niet akkoord of heeft u vragen?
Als u niet akkoord gaat met de wijzigingen in de Algemene Voorwaarden, kunt u uw Deutsche Bank Corporate Card(s) kosteloos opzeggen. Alleen personen die bij ons als administratief contactpersoon of als tekenbevoegd bekend zijn, kunnen opzeggen. Dat kan telefonisch of door een e-mail te sturen naar businesscards@icscards.nl onder vermelding van “Opzegging bedrijfsaccount” en uw klantnummer. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Business Card Servicedesk. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden.

Per 1 augustus 2016 wijzigen de Algemene Voorwaarden van de Deutsche Bank Corporate Card. De mogelijkheid van privéfacturatie, het bij de Card-houder privé in rekening brengen van openstaande bedragen, komt te vervallen. Ook is het aantal contactloze betalingen dat u kunt doen zonder uw pincode in te voeren voortaan onbeperkt en zijn er aanvullende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de aflevergarantie. Verder staat in de nieuwe voorwaarden dat wij uw bedrijfsgegevens en de persoonsgegevens van de Card-houder(s) mogen gebruiken voor klantonderzoek.

 

Creditrenteverlaging per 1 april 2016

Per 1 april 2016 wordt de creditrente die van toepassing is op de Deutsche Bank Corporate Cards creditcards gewijzigd van 0,8% naar 0,5% effectief op jaarbasis. Bij een positief saldo van € 500,- of meer, wordt creditrente uitgekeerd over het totale positieve saldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

 

Wijziging Algemene Voorwaarden

Per 9 december 2015 worden de Algemene Voorwaarden van de Deutsche Bank Corporate Card aangepast. ICS zal geen beroep meer doen op de mogelijkheid om zakelijke Card-houders die privé worden gefactureerd, hoofdelijk aansprakelijk te houden voor het openstaande saldo. De hoofdelijke aansprakelijkheid uit Artikel 15.2 van de Algemene Voorwaarden komt hierdoor te vervallen.

 

Limiet voor geldopnemen bij geldautomaten is gewijzigd

De limiet voor het opnemen van geld met uw Card bij geldautomaten is verhoogd. U kunt met uw Card vanaf nu standaard maximaal € 3.000,- per dag opnemen bij een geldautomaat, tenzij uw bedrijf hierover specifieke afwijkende afspraken met ICS heeft gemaakt. Informeer hiernaar bij uw contactpersoon.

Let op! Banken hanteren voor geldopnames via hun geldautomaat een maximum bedrag dat opgenomen kan worden per keer. U kunt dan wel het maximum bedrag opnemen, maar dient dit over meerdere pintransacties te verspreiden. Aan het opnemen van geld met uw Card zijn kosten verbonden.

Aanbiedingen voor Deutsche Bank Corporate Card

Naast de vele voordelen van een Deutsche Bank Corporate Card, krijgt u als zakelijke klant ook aantrekkelijke kortingen, gratis upgrades en andere privileges. Zo wordt het zakelijke leven nét even aangenamer.


aanbieding Travelbags

Reis in stijl met koffers en tassen van Travelbags.

Nu tijdelijk met 15% korting.

aanbieding Uber

Ontdek Uber. Nu € 20,- korting op de eerste rit.

Maak kennis met Uber, de auto met chauffeur die u snel en comfortabel van A naar B brengt.

aanbieding legalmatters

Tot 10% korting bij CIBTVisas.

Visumaanvragen via CIBTvisas. Snel, simpel en veilig. Met uw Deutsche Bank Corporate Card krijgt u tot 10% korting op de bemiddelingskosten.

aanbieding legalmatters

Juridisch advies van LegalMatters.com

Als Deutsche Bank Corporate Card-houder kunt u nu extra voordelig juridisch advies inwinnen dankzij onze samenwerking met LegalMatters.com.

aanbieding yellowbrick

Mobiel parkeren met Yellowbrick

Dankzij de samenwerking tussen Yellowbrick en ICS kunt u als Deutsche Bank Corporate Card-houder voordelig bricken in meer dan 140 steden in Nederland.