Voordelen van de Deutsche Bank Corporate Card

Meer dan alleen zakelijke betalingen verrichten met een zakelijke Mastercard

Wereldwijd betaalgemak

Met de Deutsche Bank Corporate Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Deutsche Bank is het zo gedaan.

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.

Betalen via Garmin smartwatch

Betalen via Garmin smartwatch

Met uw Deutsche Bank Corporate Card op uw Garmin horloge betaalt u gemakkelijker dan ooit. Van een zakenlunch tot het betalen van uw hotelovernachting. U kunt overal onderweg betalen waar contactloze Mastercard-betalingen worden geaccepteerd, direct via uw Garmin horloge.

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Veilig (online) betalen

Zakelijke aankopen doen met de Deutsche Bank Corporate Card is volkomen veilig dankzij de internet- en aflevergaranties en de 24/7 fraudepreventie van ICS.

Vereenvoudiging declaratieproces

Werken met de Deutsche Bank Corporate Card maakt het mogelijk uw declaratieproces verder te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Via een online programma en eventueel een uitgestelde betaling wordt het voor medewerkers prettiger om te declareren.

Controle en inzicht

De Deutsche Bank Corporate Card biedt uitgebreide mogelijkheden om controle te houden over de uitgaven van medewerkers. Middels analyses, rapportages en een koppeling met uw boekhoudpakket houdt u deze controle en verkrijgt u diepgaand inzicht in de bedrijfsuitgaven.

Extra controle op transacties

Uw bedrijf werkt met bepaalde interne regelgeving op het gebied van financiële zaken. Door het kunnen uitsluiten en omleiden van transacties sluit het gebruik van een zakelijke Card binnen uw bedrijf hier goed op aan.

Bedrijfswensen doorvoeren

Tijdens uw aanvraag, maar ook in een later stadium kunt u het gebruik van uw Card afstemmen op uw bedrijfswensen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wanneer de maandelijkse rekening wordt opgemaakt.