Altijd inzicht

Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, u kunt via de online service Mijn ICS Business altijd uw actuele bestedingsruimte, transacties en rekeningoverzichten raadplegen.

Direct aanvragen

De voordelen van direct inzicht

Actuele bestedingsruimte

Wanneer u inlogt op Mijn ICS Business ziet u direct grafisch weergegeven wat binnen uw limiet nog te besteden is en wat al uitgegeven is. Voor zowel uw bedrijf als uw Card-houder(s) brengt dit een helder inzicht in wat nog mogelijk is gedurende de rest van de maand.

Overzicht van transacties

Zodra een transactie is aangeleverd door de merchant (de winkelier) verschijnt deze in het persoonlijke transactieoverzicht van de Card-houder. Als contactpersoon van een bedrijf is het mogelijk om van al uw Card-houders de transacties bekijken.

Maandelijkse overzichten

Na de maandafsluiting wordt het rekeningoverzicht gemaakt en is deze direct op te vragen via Mijn ICS Business. U kunt de rekeningoverzichten tot 13 maanden terug inzien. Bent u de contactpersoon namens uw bedrijf en zijn er meerdere Card-houders? Dan kunt u ook het totaaloverzicht bekijken.

Andere voordelen van Deutsche Bank Corporate Card

Wereldwijd betaalgemak

Met de Deutsche Bank Corporate Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Deutsche Bank is het zo gedaan.

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Bedrijfswensen doorvoeren

Tijdens uw aanvraag, maar ook in een later stadium kunt u het gebruik van uw Card afstemmen op uw bedrijfswensen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wanneer de maandelijkse rekening wordt opgemaakt.