Wereldwijd betaalgemak

De Deutsche Bank Corporate Card is een Mastercard en zeer gemakkelijk in gebruik, snel en wereldwijd geaccepteerd. U herkent Mastercard-acceptanten aan het Mastercard logo.

Direct aanvragen

De voordelen van het betaalgemak van de Deutsche Bank Corporate Card

Overal geaccepteerd

De Deutsche Bank Corporate Card biedt u en uw medewerkers de ruimte om wereldwijd te ondernemen. Zo kunt u eenvoudig en veilig op meer dan 35 miljoen adressen over de hele wereld betalen. Een hotel afrekenen in New York. Een online aankoop doen in China. Alles is mogelijk.

Contactloos betalen

De Deutsche Bank Corporate Cards is voorzien van de mogelijkheid om contactloos te betalen. Zo kunt u tot een maximumbedrag van € 75,- per dag een contactloze betaling doen. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon betalen door de Card met de chipzijde in een betaalautomaat te stoppen. Buiten Europa kunt u ook nog gebruik maken van de magneetstip op de achterkant, in combinatie met een handtekening.

Terugkerende betalingen

Om (online) betalingen te voldoen die terugkeren gebruikt u eenvoudig de Deutsche Bank Corporate Card. Daarmee beperkt u alle administratie rondom factuurverwerking enorm. Zo kunt u zonder zorgen adverteren via Google Adwords, Linkedin of Facebook of (online) diensten gebruiken zoals Dropbox en Uber.

Hotelservice

De Hotelservice is een prettig privilege dat hoort bij de Deutsche Bank Corporate Card. Als u met uw Card boekt bij een hotel welke is aangesloten bij de Mastercard Hotelservice, hoeft u niet voor een bepaalde tijd in te checken. Uw kamer blijft voor u gereserveerd.

Auto huren

Wilt u een auto reserveren of huren in het buitenland, dan is in de meeste gevallen het overleggen van de Deutsche Bank Corporate Card (en het later betalen ermee) voldoende. U hoeft dus geen borg in contanten te betalen. Overigens kunt u in veel landen geen auto huren zonder creditcard.

Tolwegen

Geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden. Met een Deutsche Bank Corporate Card betaalt u overal ter wereld makkelijk en veilig op tolwegen. Zo kunt u snel weer verder.

Kortingen en andere voordelen

Dankzij partnerships van Mastercard en International Card services geniet u als zakelijke klant van meerdere voordelen. Zo ontvangt u korting en/of andere privileges bij onder andere Hertz, McAfee, Yellowbrick en Borderlinx.

Andere voordelen van Deutsche Bank Corporate Card

Bedrijfswensen doorvoeren

Tijdens uw aanvraag, maar ook in een later stadium kunt u het gebruik van uw Card afstemmen op uw bedrijfswensen. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wanneer de maandelijkse rekening wordt opgemaakt.

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.