Bedrijfswensen doorvoeren

Uw bedrijf beschikt reeds over een bepaald financieel beleid en processen die daarmee gepaard gaan, zoals het declaratieproces. Door te werken met de Deutsche Bank Corporate Cards weet u zeker dat het creditcard programma aansluit op de reeds bestaande wensen op het gebied van interne regelgeving, liquiditeit en afrekening met leveranciers.

Direct aanvragen

De voordelen het aansluiten op uw bedrijfswensen

Limieten bepalen

Bij uw aanvraag dient u zelf een verzoek in voor de hoogte van de bedrijfs- en bestedingslimiet(en). Vraagt u voor meerdere medewerkers een Card aan en hebben is de verwachting dat zij een verschillende gebruiksintensiteit hebben? Geen probleem, u kunt eenvoudig aangeven hoe hoog het bestedingslimiet per medewerker mag zijn. Het later wijzigen van de bestedingslimieten is altijd mogelijk.

Betaalwijze aan ICS

U kunt ervoor kiezen om het maandelijkse bedrag door ICS te laten incasseren van uw rekening. Houdt u liever zelf controle over de betalingen dan kunt u er ook voor kiezen om de maandelijkse betalingen via overschrijving aan ICS te voldoen.

Datum maandafsluiting

Om optimaal aan te sluiten op uw cashflow kiest u zelf de dag waarop wij uw maandelijkse rekening opmaken. U kunt kiezen uit een willekeurige dag tussen de 3e en 27e in de maand. Bij een automatische incasso wordt het bedrag ongeveer 6 dagen na de door u gekozen datum afgeschreven. Indien u heeft gekozen voor overschrijving dan heeft u dan deze datum 21 dagen de tijd om het bedrag aan ICS te voldoen.

Correspondentietaal

Steeds meer bedrijven hebben te maken met internationale medewerkers. Naast de standaard correspondentietaal Nederlands kunt u er daarom ook voor kiezen de correspondentie met ICS in het Engels te laten verlopen. Daarmee ontvangt u uw rekeningoverzichten en servicebrieven in het Engels.

Meegroeien met uw bedrijf

Meer creditcards, een hogere limiet per creditcard of een hogere bedrijfslimiet, als uw bedrijf groeit, groeien uw creditcards met u mee. Dat geldt ook voor het aanmaken van creditcards voor nieuwe medewerkers en het afmelden van werknemers die ergens anders aan de slag gaan. Wij maken het snel voor u in orde.

Rentevrij betalen

Na het opmaken van uw rekening op de maandelijkse afsluitingsdatum gaat de rentevrije periode van 21 dagen van start. Hiermee heeft u dus een langere periode om uw aankoop kosteloos te voldoen.

Andere voordelen van Deutsche Bank Corporate Card

Wereldwijd betaalgemak

Met de Deutsche Bank Corporate Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een zakenreis boeken, online advertenties inkopen bij Google of de rekening van een hotel betalen, met een creditcard van Deutsche Bank is het zo gedaan.

Verzekeringen en diensten

De bijkomende verzekeringen en diensten laten u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel alle aankopen verzekerd en biedt ICS u aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

Altijd inzicht

Met de online service Mijn ICS Business kunt u altijd en overal uw transacties en rekeningoverzichten raadplegen. Daarmee houdt u de bedrijfsbestedingen goed in zicht en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.